Bergamotă ulei esențial integral - Recipient de sticlă, 10ml, ambalat în cutie de carton.Arborele cunoscut sub numele de bergamot este rudă cu portocalul amar. Numele său provine de la orașul italian Bergamo, unde fructele sale sunt cunoscute și utilizate din timpuri străvechi. Uleiul esențial extras din coaja fructelor este utilizat atât în medicina tradițională, cât și în cosmetică și parfumerie.
- Administrarea sa internă este cercetată, în prezent, vis-a-vis de anumite tulburări emoționale, cardiovasculare, dar și pentru posibile efecte asupra stresului provocat de diverse situații critice.